Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ‌آموزش ‌متوسطه ‌آموزش ‌و ‌پرورش ‌استان ‌اصفهان ‌آخرین ‌وضعیت ‌برگزاری ‌امتحانات ‌نهایی، زمان امتحان، تعداد ‌حوزه‌های امتحانی ‌و آمار دانش ‌آموزان ‌دو پایه تحصیلی ‌نهم و دوازدهم برای شرکت ‌در امتحانات ‌را در استان اصفهان ‌تشریح ‌کرد.

محمدرضا ناظم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص آخرین وضعیت برگزاری امتحانات نهایی در استان اصفهان، اظهار کرد: امتحانات پایه نهم و دوازدهم از روز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در حوزه‌های امتحانی به صورت حضوری برگزار می‌شود و در راستای تدابیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی جلسات مختلفی با مدیران حوزه‌های امتحانی و رؤسای ادارات نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لیست پروتکل‌های بهداشتی به ادارات نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان اصفهان ارسال و رعایت این موارد ابلاغ شده است، قبل از شروع امتحانات از همه حوزه‌های امتحانی بازدید می‌شود و نقاط ضعف قبل از برگزاری امتحان برطرف می‌شود.

افزایش حوزه‌های امتحانی مقطع دوازدهم برای کاهش تجمع

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: برای برگزاری بهینه امتحانات نهایی دانش‌آموزان و رعایت موازین بهداشتی با مرکز بهداشت استان هماهنگی‌های لازم انجام شد و جلساتی هم با حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان برگزار شد.

وی ادامه داد: دو سال گذشته قبل از شیوع ویروس کرونا در استان برای برگزاری امتحانات نهایی حدود ۲۹۰ حوزه امتحانی فعالیت داشت و امسال به دلیل شیوع کرونا و به جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از شلوغی حوزه‌های امتحانی به ۵۴۰ حوزه افزایش یافت تا امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم با جمعیت کمتر برگزار شود.

دانش‌آموزان قبل و بعد از جلسه امتحان تجمع نکنند

ناظم‌زاده با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار دانش‌آموز پایه نهم و دوازدهم در امتحانات نهایی استان اصفهان شرکت می‌کنند، اظهار کرد: از این تعداد حدود ۳۶ هزار دانش‌آموز در پایه دوازدهم و بیش از ۶۰ هزار دانش‌آموز در پایه نهم برای امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و امتحانات نهایی این دو پایه تحصیلی تا ۲۴ خردادماه ادامه دارد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اصفهان به خانواده‌ها، خاطرنشان کرد: تجمع در حوزه‌های امتحانی از مهمترین نگرانی‌های مسئولان آموزش و پرورش در برگزاری امتحانات نهایی است، آنها برای مدت طولانی دیداری با همکلاسی‌های خود نداشتند و احتمال دارد قبل و بعد از امتحان بیرون از مدرسه، یا در حیاط مدرسه با دوستان خود تجمع کنند که لازم است خانواده‌ها هشدارهای لازم را در این باره به فرزندان خود ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: این اتفاق ممکن است برای دانش‌آموزان آسیب‌هایی به دنبال داشته باشد، باید خانواده‌ها فرزندان خود را توجیه کنند که رعایت فاصله‌گذاری را با دوستان خود قبل و بعد از امتحان، در حیاط و بیرون از مدرسه رعایت کنند و در حوزه‌های امتحانی و ساعتی که فرزندان آنها در جلسه امتحان هستند به آموزش و پرورش اعتماد کنند و مطمئن باشند دانش‌آموزان هیچ مشکلی از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نخواهند داشت.

کد خبر 493504

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فصل امتحانات دانش آموزان مدارس امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم آموزش و پرورش خانواده بايدها و نبايدها تجمع پروتکل های بهداشتی رفتار والدين آزمون های حضوری پایه نهم و دوازدهم آموزش متوسطه برگزاری امتحانات سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم امتحانات نهایی دوازدهمی ها امتحانات خرداد 1400 اپیدمی کرونا توصیه های بهداشتی فصل امتحانات 1400 امتحانات حضوری پایه نهم امتحانات حضوری پایه دوازدهم امتحانات نهایی حضوری است آموزش مجازی و حضوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش و پرورش استان اصفهان برگزاری امتحانات نهایی پروتکل های بهداشتی پایه نهم و دوازدهم حوزه های امتحانی برگزاری امتحان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سهیل شکری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مراسم  بزرگداشت مقام معلم و استاد با اشاره به چشم‌انداز و تحولات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در سال‌های اخیر تحولاتی در این دانشگاه رخ‌داده که این تحولات منجر شده، دانشگاه نگاه صرفاً آموزشی را به یک نگاه جامعه‌تری تبدیل کرده و نقش اساسی در جامعه برای حل مسائل و مشکلات جامعه ایفا کند.

وی افزود: در دوره جدیدی که این تحولات در حال رقم خوردن است، شاهد اتفاقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم ازجمله راه‌اندازی دانشکده‌های مهارتی، کارآفرینی و اتفاقات بزرگی که در حوزه اقتصادی دانشگاه منجر تولید دانش از ثروت شده و وابستگی به شهریه دانشجو را کمتر کرده تا دانشگاه بتواند بدون اینکه شهریه‌ها را متناسب با تورم افزایش دهد، فضای تحصیل و آموزش برای همه اقشار جامعه فراهم کند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بیان کرد: اعتقاد ما این است یک دانشگاه اجتماعی هستیم،  باید در دانشگاه آزاد اسلامی امکان تحصیل برای همه اقشار در این دانشگاه فراهم شود و برای پیشبرد اهداف و ایجاد این تحولات نیازمند کمک و مشارکت بیشتر همکاران هستیم.

شکری با بیان تحولات در نسل جدید عنوان کرد: با توجه به تغییر نسلی که در جامعه صورت گرفته، معلمان و استادان باید متناسب با نسل جدید سطح آموزش و پژوهش متفاوتی داشته باشند؛ زیرا نسل جدید درخواست آموزش و پژوهش متفاوتی نسبت به دهه‌های قبل دارند و اگر شناخت کافی نسبت به نسل جدید نداشته باشیم، فعالیت‌ها را متناسب با این نسل برنامه‌ریزی نکنیم مطمئناً از تحولات و تغییراتی که در آموزش عالی دنیا در حال رخ دادن است عقب می‌مانیم.

وی مطرح کرد: اگر در دنیا برای استاد و معلم جایگاهی ویژه تعریف شده فقط به دلیل اثرگذاری اوست. اثرگذاری استاد در زندگی دانشجو و در جهان‌بینی او مؤثر است. اساس و پایه دانشگاه روی منزلت و شأن استاد نهاده شده و اگر این دانشگاه قدر و شأنی در جامعه و آموزش عالی دارد به دلیل تلاش‌های تک‌تک همکارانی بوده که در حوزه آموزش پژوهش در همه حوزه‌ها کمک می‌کنند و هر دستاورد و نامی که دانشگاه دارد از تلاش همه همکاران هیئت علمی و استادانی ست که در این دانشگاه تلاش می‌کنند.

پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مرهون تلاش‌های جامعه استادان و معلمان است

فرماندار شهرستان لاهیجان با اشاره به رسالت آموزش عالی گفت: وظیفه و رسالت دانشگاه و محیط‌های علمی تربیت نسل‌ها و تربیت علمی در حوزه‌های مختلف است و پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مرهون تلاش‌های جامعه استادان و معلمان ماست. جامعه‌ای به رشد و پیشرفت می‌رسد که دانشگاه‌ها و مدارس حتماً در آن نقش مؤثری دارند و برای تقویت دانش آموزان و در مقاطع دانشگاهی استادان نقش برجسته‌ای در حوزه پیشرفت کشور دارند.

روح‌الله بخشی‌نژاد اضافه کرد: به اذعان خیلی از سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی امروز کشور ایران یک کشور پیشرفته‌ای در حوزه‌های هسته‌ای، پزشکی تکنولوژی و خیلی از حوزه‌هاست و این پیشرفت سهم جامعه فرهنگی و استادان و دانشمندان است. امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه نظامی توانمند و قوی بوده و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند نگاه چپ به ما بکند؛ اما در حوزه فرهنگی و جنگ نرم باید اثرگذار بوده و بصیرت و آگاهی لازم را داشته باشیم.

وی از استادان و معلمان که در ساحت مقدس فرهنگی و آموزش و تعلیم و تربیت دانشجویان و دانش‌آموزان جامعه تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم.

به گزارش آنا، در پایان مراسم با رأی‌گیری از دانشجویان از استادان نمونه و منتخب دانشگاه آزاد اسلام واحد لاهیجان با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • تهران قدیم | عکس‌هایی از امتحانات نهایی دختران در سال ۴۳
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!